Sala reunions, formació i actes | Girona


Meeting Room

93 m2

100 people

Without License
+

How does it work?

1. Ask the landlord without any obligation

2. The Landlord accepts your request

3. Pay online 100% safe


0 Request this year

38 Views this month


Want to ask an expert?

Call us Mo-Fr 9h-19h to +34 93 543 64 78

teayudo@popplaces.com


Space Description Reference: HYXMF

Disposem de sales per a presentacions, reunions, formació, actes, tallers, entre d’altres. Les nostres instal•lacions són modernes, d’alta qualitat i equipades amb punts de connexió, pantalla, pissarra, canó de projecció i ordinador portàtil. A més, una de les sales compta amb 15 ordinadors amb connexió a internet.

Equipament totalment accessible, amb ascensor, servei de consergeria, call center i servei de traducció simultània de llengua anglesa (pressupost a part).

La ubicació de les nostres instal•lacions és immillorable, situades al costat del pavelló Girona-Fontajau amb un ampli aparcament gratuït, línia de bus i diversos comerços i locals de restauració.

Amenities

Lighting
Wifi
Videoprojector
w.c.

Applications

Work & Meetings
Workshops / Activities

Availability


Timetable

de dilluns a divendres de 8.00h a 17.00h


Special Conditions

El servei de traducció de la llengua anglesa es contractarà a part.nPossibilitat de poder llogar les sales cap de setmana (consultar horaris i tarifes)


Cancellation Policy:

Estricta

(30 days) If the user cancels at least 30 days before the date and time of entry, they will be reimbursed for 50% of the total price, minus the importation tariffs and applicable taxes. If the user cancels less than 30 days before the date and time of entry, they will not be reimbursed for their reservation. If the user decides to abandon the space before their allotted time, they will not be reimbursed for the remaining days.


Owner


Location

Contact us